Info om Pink Cup 2024

Kære piger.

Nu nærmer tiden sig til at vi skal spille PINK CUP. Det bliver lidt anderledes i år, da der ikke bliver en Landsfinale.
Pink Cup har også svært ved at finde sponsorer, og da Landsfinalen er temmelig dyr at afholde, har man valgt at den spares væk.

Pink Cup udvalget er allerede godt i gang med at planlægge selve dagen – som er 11. juni med gunstart kl. 16.00. Vi har valgt at vi igen i år inviterer herrerne med. Matchfee er kr. 350 - heri er også inkluderet spisning efter matchen.
Der er præmier til hver 7. spiller, som vi normalt har i pigeklubben. Der spilles i 3 rækker - 2 lige store rækker for damer og 1 række for herre.

Både for Damer og Herre skal man vælge tee-sted ved tilmelding. Matchen er handicaptællende. Der spilles til max HCP 46. Nærmest flag på alle 4 par 3 huller, Længste drive hul 5 - en for herre og en for damer, nærmest streg på hul 16. Yderligere information omkring selve matchen kommer kort efter tilmeldingsfristen er udløbet.

Start listen bliver offentliggjort på dagen.

Formålet med matchen er selvfølgelig at vi skal have en skøn dag med hyggeligt samvær og forhåbentlig også en god golfrunde - men også at vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse til Brystkræftsagen. Udover overskuddet fra matchfee, amerikansk lotteri og salg af andre produkter - kan du også støtte vores indsamling med at lave din helt egen personlige indsamling. Det kan du gøre ved at bruge vedlagte skema - eller du kan lave en online-indsamling på Pinkcup.dk. Der kan støttes med et fast beløb - eller et beløb pr. point. Efter endt match gør du regnskabet op, og afregner med Pink Cup udvalget i klubben på dagen. Online indsamling går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Vi vil gøre det bedste for, at alle får en skøn dag med masser af hygge, forkælelse og forhåbentlig godt vejr. Vi vil sørge for at klubhuset "bliver smykket" med Pink farver - nogle klæder sig også i pink farver til matchen. Så håber vi at I vil komme med det gode humør.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet, så skynd dig til tasterne, og få dig tilmeldt til Pink Cup i vores klub. Inviter gerne din mand/kæreste/veninde med.

Sidste frist for tilmelding er 7. juni kl. 18.00.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål - er du velkommen til at kontakte Else Halkjær tlf. 4036 5375 eller Charlotte Spandet tlf. 2182 9195
Med venlig hilsen
Pigeklubbens bestyrelse