Login


« | Til forsiden | »

PINK CUP den 17. august 2021

Af Kirsten Asmussen | 5. juli, 2021

Vi har allerede nu åbnet for tilmelding til Pink Cup, som vi afholder i Trehøje Golfklub tirsdag d. 17. august – gunstart kl. 16.00

Vi håber at se dig til denne dejlige dag, hvor vi plejer at have det sjovt, nogle klæder sig i pink, andre inviterer en veninde med fra en anden klub, sikkert er –  alle kommer med godt humør. Vi har igen i år valgt at invitere mændene med fra Herreklubben i Trehøje, da vi synes det var rigtig hyggeligt sidste år. Vi ved også, at der ikke kommer en ”Bare mænd støtter bryster match” til efteråret – også derfor invitationen til Herreklubben.

Bestyrelsen glæder sig rigtig meget til denne dag – hvor vi vil gøre det bedste for, at vi alle får en skøn dag, med masser af hygge, forkælelse og forhåbentlig godt golfvejr.

Så tilmeld dig denne turnering, prisen er kr. 300,00 –  så er der også betalt for mad efter matchen. Hovedparten af dette beløb går direkte videre til årets indsamling til Pink Cup.

På dagen vil der også være salg af amerikansk lotteri – hvor overskuddet går til årets indsamling til Pink Cup.

Vi gentager vores succes med konceptet ”personlig sponsor”.  Dertil har vi brug for din hjælp.

Find gerne personlige sponsorer fx dine venner, familie, kollegaer, børn, ægtefælle – tja kun din fantasi sætter grænsen.

Du kan angive hvilket beløb, de ønsker at støtte med – enten pr. point eller et engangsbeløb.

Efter endt match – gør du regnskabet op og sørger for at indlevere pengene til Pink Cup udvalget i klubben.

Find Sponsor kontrakten HER. Vi har en lille anerkendelse til den som har samlet mest ind. Du kan finde oversigten til dine sponsorer HER.

Skynd dig at få dig tilmeldt –  foregår via golfboks som til andre turneringer.

Vi ser frem til en god dag med PINK CUP.

Kærlig hilsen bestyrelsen.

Kategorier: Nyheder, Pink Cup | Kommentarer lukket til PINK CUP den 17. august 2021

Kommentarer ikke muligt.