Login


« | Til forsiden | »

Pink Cup polo 2021

Af Kirsten Asmussen | 30. april, 2021

Bestilling af PINK CUP poloer. se str. og model her

Bestilling af poloer kommer til at foregå anderledes i år.

Poloer er produceret allerede, og derfor er der kun ét parti at bestille fra. Vi vil derfor at du allerede nu bestemmer dig for om du vil købe en polo. Vedlagt kan du se måleskemaet som du bestiller efter. Der åbnes for bestilling slut april, hvorfor vi gerne vil have din bestilling senest 10. Maj april på mail:  cspandet@vip.cybercity.dk.

Når vi får poloerne hjem har vi 14 dages returret. Altså bestiller du en polo som måske ikke lige passer dig, så kan du evt. bytte med en anden fra pigeklubben eller vi sender den retur for dig. Det er vigtigt at du bestemmer dig nu, for vi kan ikke være sikre på om vi kan få flere hjem efter første bestilling. 

Beløbet på kr. 300 indgår 100% i vores indsamling til Kræftens Bekæmpelse.

SÅ  –  ÁFGIV DIN BESTILLING SENEST 10. Maj 2021.

De bedste hilsner

Else Halkjær og Charlotte Spandet

Kategorier: Nyheder | Kommentarer lukket til Pink Cup polo 2021

Kommentarer ikke muligt.