Login


« | Til forsiden | »

Forårshilsen

Af Kirsten Asmussen | 10. maj, 2020

En forårshilsen fra bestyrelsen.

Vi er i bestyrelsen helt vildt glade for, at vi nu er kommet i gang med matchprogrammet for i år. Det kan vi også se at I har været J  De første 2 matcher vi har spillet har vi været hhv. 55 og 56 spillere, så tak fordi I spiller med.  Som I kan se på hjemmesiden, så har vi lige lagt et revideret matchprogram op. Vi følger naturligvis udviklingen ifht. hvad vi må og ikke må, så derfor tilretter vi kun matchprogrammet 3-4 uger frem. Derfor er det vigtigt at I tjekker vores hjemmeside med jævne mellemrum og gerne et par dage før I skal ud og spille match. Hvis I er godt forberedt inden I deltager i match, jo mere kan I holde fokus på at spille golf så derfor:

Indtastning af scorekort er blevet en større opgave, med den måde vi gør det nu. Under normale omstændigheder tager det ca. 1 time at taste alle scorekort. På den måde vi gør det nu, tager det mellem 2-2½time. Så derfor vil vi bede jer om at have tålmodighed med at jeres HCP bliver reguleret, ligeledes med at match resultatet kommer på hjemmesiden. Vi kan ikke gå i gang med at taste før efter kl. 22.00 tirsdag aften, derfor bliver det oftest noget der bliver gjort i løbet af onsdag. Vi gør det så hurtigt som det er os muligt.

Vedr. Pink Cup poloer, så har vi i bestyrelsen besluttet at køre en 2. runde med poloer, så de af jer der ikke fik bestilt i først omgang kan bestille i 2. runde. Der udsendes en mail til jer desangående. Deadline = 31.05.2020.

Vi glæder os til at vi alle kan samles igen. I mellemtiden opfordrer vi jer til at støtte både cafeen og shoppen så meget som muligt – de støtter også os.

Golfhilsner fra bestyrelsen.

Kategorier: Nyheder | Kommentarer lukket til Forårshilsen

Kommentarer ikke muligt.