Login


« | Til forsiden | »

Four-ball og Best-ball

Af admin | 12. maj, 2008

I Trehøje-Pigernes program for 2008 har vi anført, at der til vores venindematch skal spilles Best-ball. Når vi imidlertid kigger i regelbogen under definitionerne, finder vi på side 31 under “Former for hulspil” spilformen Best-ball og under “Former for slagspil” finder vi spilformen Four-ball.

Selv om de fleste opfatter de 2 spilformer som 2 sider af samme sag, så er der altså en væsentlig forskel, og vi må derfor korrigere os selv:-)

Vi spiller Four-ball til vores Venindematch, men nedenfor angives for god ordens skyld definitionerne for begge spilformer:

Best-ball spilles som en form for hulspil, og er en match, i hvilken én spiller spiller mod to eller tre spilleres bedste bold.

Four-ball spilles som en form for slagspil (stableford spilles som bekendt efter reglerne for slagspil). Four-ball er en turnering, i hvilken to slagspillere spiller som partnere og spiller hver sin bold. Partnernes laveste score er scoren for hullet (spilles stableford, er det naturligvis den af partnernes score, der giver det højeste antal point, der er scoren for hullet). Der er ingen straf, hvis én af partnerne ikke færdigspiller hullet

Kategorier: Regelhjørnet, Spilformer | Kommentarer lukket til Four-ball og Best-ball

Kommentarer ikke muligt.