Login


« | Til forsiden | »

Handicap regulering – EGA Handicap

Af admin | 25. juni, 2012

Den 2. juli 2012 træder de nye regler for handicap regulering i kraft. Og fremover vil resultaterne fra Trehøjepigernes tirsdagmatcher også blive indberetttet til Golfbox. Dette betyder at alle, der ikke kommer i neutral zone vil blive reguleret op i handicap.

De nye regler:

Spillere i Handicap 36 og derover kan ikke reguleres op.

Spillere i Handicap 37 og derover bliver ikke berørt af de nye regler. De skal fortsat aflevere scorekort, som de hidtil har gjort hver gang de laver over 36 point/ over 18 point på 9 huller.

Spillere i Handicap under 36. I private runder skal man krydse af i feltet EDS på scorekortet, inden man slår ud på 1. tee for at blive reguleret. Kortet skal herefter afleveres til regulering uanset hvilken score man laver.. Med en lav score bliver man reguleret op i handicap.

Almindelige tirsdag matcher, hvor vi tilmelder på Golfbox.  Alle scorekort bliver afleveret og man bliver reguleret som tidligere. Dog bliver man også reguleret op, hvis man ikke ligger i Neutral Zone. Til disse matcher kan man selv regne sit nye handicap op efter matchen.

Gunstartmatcher i Trehøje-pigerne samt alle klubmatcher. Her vil man blive reguleret op eller ned som ovenfor. Dog vil der efter matchen blive udregnet et gennemsnit af alle resultaterog ud fra dete gennemsnit vil Neutral Zone være forskellig alt efter forholdene. Det kan f.eks. betyde at en runde i regn og rusk, hvor gennemsnittet er meget lavt, vil Neutral Zone være lavere end normalt. Hvis enkelte spillere har lavet 35-36 point kan det betyde, at de skal reguleres ned. Omvendt betyder det, at hvis gennemsnittet er meget højt, vil man ikke blive reguleret ned med en score på 37. Dette kan f.eks. ske på en dag hvor græsset er kort og tørt, og du får ekstra længde fordi bolden ruller langt. Så vil Neutral Zone ligge højere end normalt.

Det er Golfbox, der sætter Neutral Zone til disse matcher. Der ligger regler for dette i Golfbox og vi har ingen indflydelse på hvordan dette afgøres. Spillere kan derfor ikke selv udregne sit handicap efter disse matcher. Man skal derfor selv checke sit handicap på Golfbox efter matchen.

Er man i tvivl om disse regler er man selvfølgelig velkommen til at kontakte Trehøje-pigerne eller kontoret.

Kategorier: Regelhjørnet | Kommentarer lukket til Handicap regulering – EGA Handicap

Kommentarer ikke muligt.